TOMATSOPPA MED FÄRSBIFFAR / PALEO

  
Färsbiffar ca 20st
600g nötfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk pesto soltorkade tomater
1 msk dijonsenap
1 ägg
1 msk timjan
havssalt
svartpeppar
 
Tomatsoppa 4 port
1 msk kokosolja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
2 burkar krossade tomater
1/2 burk kokosmjölk
1 msk tomatpuré
1 buljong (vi tog kött)
halvssalt
basilika
oregano
svartpeppar
 
Hacka lök och blanda i resten till biffarna. Vi fick ihop ca 11 stora biffar. Stek några minuter på varje sida och låt sedan koka i vatten tills de är klara inuti. 
 
Hacka lök, vitlök och stek tillsammans med oljan. Häll i krossade tomater, vatten och mjölk. Därefter i med resten. Låt koka i några minuter. Smaka om det behövs mer krydda. Servera med vitlöksbröd!
 
Smaklig måltid!
 
 

Kommentera här: