TOMATSOPPA MED FÄRSBIFFAR / PALEO


Färsbiffar ca 20st
600g nötfärs
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk pesto soltorkade tomater
1 msk dijonsenap
1 ägg
1 msk timjan
havssalt
svartpeppar
Tomatsoppa 4 port
1 msk kokosolja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
2 burkar krossade tomater
1/2 burk kokosmjölk
1 msk tomatpuré
1 buljong (vi tog kött)
halvssalt
basilika
oregano
svartpeppar
Hacka lök och blanda i resten till biffarna. Vi fick ihop ca 11 stora biffar. Stek några minuter på varje sida och låt sedan koka i vatten tills de är klara inuti.
Hacka lök, vitlök och stek tillsammans med oljan. Häll i krossade tomater, vatten och mjölk. Därefter i med resten. Låt koka i några minuter. Smaka om det behövs mer krydda. Servera med vitlöksbröd!
Smaklig måltid!